Majoitusta Sodankylän Lokassa

Idyllistä majoitusta Sodankylän maisemissa

Tiemanner Oy tarjoaa kotimajoituspalveluita Sodankylän Lokan erämaassa, vanhassa postitalossa Suomen Lapissa. Majoituskäytössä on viiden makuuhuoneen rintamamiestalo, jossa majoituskäytössä on kolmesta neljään huonetta. Majoituskäyttöön on mahdollista varata myös koko talo. Kahden paikan autotalliimme saatte autot lämpimään. Tarvittaessa voidaan järjestää täysihoito aterioineen ja lämmitettyine saunoineen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asiakkaitamme ovat ympäri vuoden esimerkiksi metsästys-, patikointi- ja kelkkaporukat sekä hiihtäjät. Majoituspaikkamme sijaitsee Lokan altaan ja padon ”kainalossa” – Meiltä on hyvä lähteä erämaahan patikoimaan, metsälle tai vaikkapa järvelle kalaan. Tarvittaessa teemme pienimuotoisia opastuksia lähijokien ja -vesien alueella. Talviolosuhteissa voit varata opastuksen, mikäli retkelle osallistuvilla asiakkailla on omat moottorikelkat varusteineen.

Hae kala- ja metsästysluvat ennen matkaasi netistä: eräluvat.fi

Tiemanner Oy:n yrittäjät

Majoituspalveluita tarjoaa Oksasen pitkän linjan yrittäjäpariskunta, jolle on vuosien saatossa kertynyt kokemusta monilta aloilta. Toimeliailta yrittäjiltä löytyy kokemusta esimerkiksi ammattikalastuksesta, kalatuotteiden maahantuonnista, erilaisten työkoneiden kuljettamisesta sekä hoito- ja kotiaputöistä. Perheyritys Tiemanner Oy on perustettu vuonna 2000.

 

Monipuolisesta tietotaidosta ja paikallistuntemuksesta johtuen yrittäjillä on erikseen sovittaessa mahdollisuus tarjota majoittujille erilaisia opastuspalveluita, kuten ohjattuja vaellus- ja metsästysretkiä.

Kysy lisää